Младият влогър Фавиол Сефери направи скандален коментар за смъртта си,

...
Младият влогър Фавиол Сефери направи скандален коментар за смъртта си,
Коментари Харесай

Ужас! Фавиол Сефери със скандален коментар за смъртта си

Младият влогър Фавиол Сефери направи абсурден коментар за " гибелта си ", заляла мрежите през днешния ден.

" Искам единствено околните ми да схванат, че съм жив и здрав. И да уточня, че това със гибелта ми не е никакъв пиар ход, а най-гнусното и непоносимо нещо, с което някой може да си играе ". Това сподели пред Флагман.бг влогърът Фавиол Сефери.
-->
Припомняме, че тази заран в профила му в инстаграм излезе известие, че младият бургазлия е умрял ненадейно. 

Малко по-късно негови другари излязоха със известие в обществените мрежи, че това е неистина, зад която стоят хора от неговия екип. 

Фавиол Сефери удостовери тази информация пред Флагман.бг. 

„ Понеже бизнесът ни е огромен и към този момент от години се продава в целия свят, изключително българите сме привикнали да пишем в персонални сметки и да поръчваме непосредствено посредством тях, взех решение преди 5 години да наема екип от фрийлансъри, които да поддържат профилите ми. Година по-късно им дадох цялостен достъп до всички мои обществени мрежи.

Те освен отговаряха, само че и качваха постове. През последните месеци обаче не бях удовлетворен от работата им и през вчерашния ден организирах диалог с тях по телефона

Обясних им, че през днешния ден би трябвало да се забележим и да прекратим взаимоотношенията. Малко противен беше диалогът, само че в последна сметка ангажимента ни беше да се срещнем през днешния ден. Прибрах се аз, легнах да дремя, сутринта се разсънвам и разбирам, че съм починал. Нямах достъп до профилите си в обществените мрежи. Получих известие от тези хора, в което ме изнудват за пари “, описа Сефери. 

Фрийлансърите поискали той да им заплати месечните възнаграждания на целия екип до края на годината, с цел да му възстановят сметките. 

„ Ние нямаме контракт с тях. Плащах им месец за месец. Никога не съм поел съответен ангажимент към тях или конректни периоди “, изясни влогърът. 

В момента той имал среща с юрист, с който ще обсъдят по какъв начин да работят. Очаква се до часове да подаде и тъжба в полицията. 

Фавиол Сефери към момента нямал достъп до профилите си, няколкo IT експерти се опитвали да ги възстановят. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР