Младият талант на Спартак (Варна) Мартин Паскалев впечатли тесните футболни

...
Младият талант на Спартак (Варна) Мартин Паскалев впечатли тесните футболни
Коментари Харесай

18-годишният защитник голаджия на “соколите”: Има интерес към мен, но оставам в Спартак

Младият гений на Спартак (Варна) Мартин Паскалев впечатли тесните футболни експерти с представянето си през този полусезон в Североизточната Трета лига. С фланелката на “соколите” 18-годишният защитник означи седем попадения. Два от головете бяха във вратата на Локомотив (София), с които варненци отстраниха столичните “железничари” за Купата на България. Защитникът описа в резюме пред Sportal.bg за миналия към този момент полусезон в Спартак.

“Не чаках, че ще вкарам толкоз доста голове за бранител. Давам всичко от себе си за тима и за успеха, а голът е бонус към това което съм приключил. По време на юношеските ми години също съм вкарвал, само че по-малко”, сподели Паскалев.

Младокът призна, че има интерес към него от отбори от професионалния футбол, само че все още не счита да напуща Варна. Защитникът е на мнение, че сега би трябвало да натрупа в допълнение опит преди да направи последваща стъпка.

“Оставам все още в Спартак. Има интерес от други тимове, само че съгласно мен най-правилното решение за мен е на тази възраст да натрупам опит, с цел да съм подготвен за професионалния футбол. Още не е пристигнало времето да се местя”, изясни Мартин.

Защитникът направи дебют в мъжкия футбол с Локомотив (Пловдив), само че не съумя да се наложи при “смърфовете”. Все отново Паскалев акцентира, че симпатизира на отбора от Лаута.

“Времената в Локомотив бяха такива,че не се разчиташе доста на юноши. Не мисля, че съжаляват, че са ме изпуснали. Те имат много положителни футболисти на този пост, сработени са доста добре. Симпатизирам на Локомотив, одобрявам клуба, както и хората там”.

Паскалев счита, че една от най-силните страни в играта му е дейностите на “втория етаж”, само че е на мнение, че има занапред да усъвършенства всички съставни елементи, с цел да бъде сполучлив.

“Мисля, че все още изнасянето на топката и играта във въздуха са измежду най-силните ми страни на терена. Но несъмнено постоянно има какво да се усъвършенства, тъй че ще се стремя да прогресирам във всяко едно отношение. Във всичко лека полека”, сподели Паскалев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР