Младият флангови футболист на Реал Мадрид Мигел Гутиерес бе похвален

...
Младият флангови футболист на Реал Мадрид Мигел Гутиерес бе похвален
Коментари Харесай

Препоръчват на Зидан да заложи на 18-годишен от школата

Младият флангови футболист на Реал Мадрид Мигел Гутиерес бе окуражителен от треньора на Юношеския народен тим на Испания до 17 години Давид Гордо. Специалистът съобщи, че вижда младия футболист като бъдеща звезда на " кралския клуб ". 18-годишният Гутиерес имаше ключове роля в младежката групировка на клубния си тим до 19 години през този сезон, като това накара Зенедин Зидан да го повика да тренира и с първия отбор на Реал.

" Ако му дадат игрово време в Мадрид, той може да бъде необикновено ляво крило ", признава в изявление за Diario AS Гордо.
 Реал се връща на " Бернабеу " през октомври
" Има всички характерности да играе на лявото крило за Реал Мадрид. Готов е да бъде топ състезател. Чака го доста положително бъдеще, сигурен съм ", признава още селекционерът на юношеската групировка на Испания.

Крилото няма записани минути в първия състав на " белия балет ", само че би могъл да получи такива поради честите мачове до края на сезона. Освен като крило, Гутиерес може да играе и като ляв бек, като би бил опция на титулярите на тази позиция Марсело и Ферлан Менди.

Преди подновяването на шампионата Реал се намира на 2 точки зад водача Барселона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР