Младият български тенисист Адрияно Дженев загуби мача си от втория

...
Младият български тенисист Адрияно Дженев загуби мача си от втория
Коментари Харесай

Адрияно Дженев загуби във втория кръг на турнира в Монастир

Младият български тенисист Адрияно Дженев загуби мача си от втория кръг на шампионата в Монастир, Тунис, който е с награден фонд 15 хиляди $.

18-годишният Дженев, за който това е първо съревнование след няколкомесечна пауза поради контузия, отстъпи с 0:6, 3:6 на квалификанта Макс Висканд от Германия за малко повече от час игра.

За благополучие, родният гений продължава в конкуренцията на двойки, където по-късно през днешния ден в тандем с Николас Кобелт от Швейцария ще се изправят против белгиеца Симон Бопен и аржентинеца Хуан Баутиста Отегуи в среща от четвъртфиналите.



По същото време на различен шампионат с награден фонд 15 хиляди $ в турския курорт Анталия българката Диа Евтимова беше принудена да се откаже от мача си в четвъртфиналите на сингъл против италианката Гая Скуарчиалупи поради травма.

Четвъртата в схемата Евтимова изоставаше в резултата с 0:6, 1:2, когато взе решение да се отдръпна поради контузията си.

За страдание, казусът стана причина и за решението на родната тенисистка да прекрати присъединяване си в конкуренцията на двойки, където дружно със словенката Манка Пислак през днешния ден трябваше да се изправят в четвъртфиналите против Владислава Андреевская от Киргизстан и Анна Бочорадзе от Грузия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР