Младите майки често се налага да оставят грижите за бебето

...
Младите майки често се налага да оставят грижите за бебето
Коментари Харесай

Татко взе вибратора на жена си и...

Младите майки постоянно се постанова да оставят грижите за бебето на татковците. Тогава стартират и проблемите, само че с тях пък идват и изобретателните решения. Най-честият проблем, пред който се сблъскват бащите, е по какъв начин да успокоят плачещото бебе и по какъв начин то да заспи бързо.

Е, пред сходен проблем е бил изправен и Брад Бентли. Но той намерил неповторим метод да успокои плачещата си новородена дъщеричка Люси. Да, само че методът му накара жена му Лора да се изчерви от позор.

Брад знаел, че да успокои 10-месечното си момиченце би трябвало да ѝ подсигури непрекъснати трептения. Затова в отчаянието си да я приспи, Брад взел на заем вибратора на жена си Лора и съумял с вибрациите да приспи дребната Люси. След това изпратил и фотографията на заспалото дете на жена си. Лора качила фотографията в Инстаграм профила си и тя бързо стана известна.

"Почти не се задавих с чая си, когато той ми сподели за необичайния способ, който е употребил, с цел да приспи щерка ни. ", добавя Лора Бентли към фотографията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР