Младите хора не само купуват евтини аналози на популярни стоки,

...
Младите хора не само купуват евтини аналози на популярни стоки,
Коментари Харесай

Антибранд манията: как модата на фалшификатите засенчи известните марки

Младите хора освен купуват евтини аналози на известни артикули, само че и считат, че това е въпрос на горделивост. За новия феномен написа създателят на The Atlantic Аманда Мъл

Всички харесваме чувството, когато сме съумели да купим нещо преференциално. Така е било на всички места по света и във всяка историческа ера. В остарели времена хората са се пазарили на античните агори, в този момент питат за цената в автокъщите и търсят кодовете за отстъпка в интернет. В наше време  ловът на понижения беше открит от TikTok. Там публиката, състояща се в по-голямата си част от младежи и младежи, обожава сполучливи аналози и имитации на известни марки.

Аналозите са евтини други възможности на маркови артикули. Не желаете да платите $118 за суичър Lululemon? Amazon ще ви продаде сходен за $39, който е съвсем еднакъв, когато се гледа от разстояние. Не мислите ли, че 600$ са доста за елегантна маша за изправяне на коса, даже и да е създадена от Dyson? TikTok просто обича да популяризира аналог единствено за $299.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР