„Младите хора на България биха полицаи“, отвърна непоколебимо защитникът на

...
„Младите хора на България биха полицаи“, отвърна непоколебимо защитникът на
Коментари Харесай

Адв. Величков: Когато биеха студенти, олимпийското спокойствие на проф. Герджиков беше ли притеснено?

„ Младите хора на България биха служители на реда “, отвърна непоколебимо бранителят на ректорът-кандидат за президент Харалан Александров.

Според Александров в борбата за „ Дондуков” 2 има трима доста мощни водачи, които показват характерностите на три разнообразни системи – армията, университета и правораздаването.

„ Ясно е, че в армията са качествата, които има Радев – дисциплинираност, целенасоченост, увереност. Панов пък е доста поредно и буйно предан на идеята на справедливостта, а Герджиков е олицетворение на университетската и интелектуалната аристокрация на тази страна”, разяснява той.

Иво Инджов, който е член на ИК, издигнал кандидатурата на Румен Радев, обаче е на мнение, че асоциирането на претендентите с институциите, от които те произлизат или е почнала политическа им карира е първосигнално и не работи.

„ То може да бъде прийом на жълтите уеб сайтове и на една по-повърхностна публицистика. Хората ще преценят кой какво е приключил и какво има да свърши. Кандидатурата на Герджиков ми наподобява както опит да се получи една академична индулгенция за прегрешенията на ГЕРБ през последните 10 години”, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР