Младите българи са смели в бизнеса, липсва им опит. Около

...
Младите българи са смели в бизнеса, липсва им опит. Около
Коментари Харесай

Предприемачи пред Дарик: Младите българи са смели в бизнеса, липсва им опит

Младите българи са смели в бизнеса, липсва им опит. Около тази теза се сплотиха Ирина Лазова, Answear.bg и Стефан Ганчев от Launch Hub в предаването „ Стълбището “ на Дарик.

Според тях страхът от неуспех при по-новите генерации е все по-малък и по-малък.„ Има даже една доверчивост при по-младите. Страха от неуспех не е тематика за новото потомство. Важен е опита, който би трябвало да го извървиш самичък. Много от младите имат упования, че някой ще пристигна и ще им опише всичко. Смятам, че би трябвало сами да си търсят отговори. “, разяснява Лазова.

По думите на Стефан Ганчев последните години се вижда смяна на mind-set-а, метода по който хората мислят, позитивизма, който имат.

„ Хората са по-готови да започват някакъв бизнес, не ги е толкоз боязън. Хапчето „ Смелост “ е когато гледаш към себе си триумфа на другите и това дава упоритости. Колкото по-малко имаш алъш-вериш с страната, повече си фокусиран в бизнеса и той да ти се получава. По-важното е регулациите и административните спънки да са по-малко “, сподели още Ганчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР