Младите българи често получават образованието си у нас с една

...
Младите българи често получават образованието си у нас с една
Коментари Харесай

5-те най-високоплатени професии в Европа

Младите българи постоянно получават образованието си у нас с една едничка цел – да се осъществят в чужбина. Родители и родственици не утвърждават концепцията, на младежите са в търсене на реализация и най-много финансов тласък.

У нас образованието е на ниска цена, само че качествено и вложението си коства. Учим ги, а те бягат. Държавата мисли по какъв начин де ги задържи, само че финансите /заплащането/ са основният миг.

Сайтът SchengenVisaInfo.com сформира лист на високоплатените длъжности в Европа.

Data Scientist
Тази специалност е доста търсена в цяла Европа, защото експертните им знания са нужни за взимане на осведомени решения, усъвършенстване на интервенциите и прогнозиране на бъдещи трендове - от значително значение за света, в който живеем, учреден на данни. Работата им се състои от статистически, математически и изчислителни способи, които те употребяват за решение на комплицирани проблеми, свързани с бизнеса.

По данни на NorthWest Executive Education експертите в региона на данните в Германия получават към 61 854 евро годишно, до момента в който в Швейцария тези служащи получават 9 443 евро месечно - 113 318 евро годишно.

Финансов шеф
Като виновни за финансовото положение на организацията, финансовите шефове водят компанията към доходност и резистентност. Заплащането на тази служба е към 144 366 евро годишно в Германия и 75 002 евро във Франция, до момента в който финансовите шефове в Обединеното кралство получават към 110 061 евро годишно.

Мениджър бизнес развиване
Холандия е страната, която заплаща най-вече на тези експерти в Европа - към 100 504 евро годишно, следвана от Обединеното кралство (119 154 евро) и Германия (101 182 евро).

Мениджърите по бизнес развиване дават отговор за идентифицирането на благоприятни условия за развиване на бизнеса, за построяването и поддържането на взаимоотношения с евентуални клиенти и за ръководенето на разширението на компанията. Това е мощно конкурентен и провокационен бизнес, само че доста удовлетворяваща кариера.

Продуктов управител
Тези експерти управляват създаването, производството и маркетинга на продуктите на дадена компания, като подсигуряват, че те дават отговор на потребностите на пазара. На тази служба се дава отговор и за основаването на подобаващи и конкурентни артикули.

Продуктовият управител в Германия получава към 5 950 евро месечно (71 404 евро годишно), до момента в който в Обединеното кралство, което е страната с най-високо възнаграждение за тази служба, продуктовите мениджъри получават към 152 127 евро годишно - еквивалент на 12 677 евро всеки месец. Във Франция продуктовият управител може да печели приблизително към 8 844 евро всеки месец.

Ръководител на план
Средните годишни заплати на мениджърите на планове са към 127 362 евро в Обединеното кралство, 113 211 евро в Германия и 109 673 евро във Франция.

Като се има поради едновременното осъществяване на разнообразни комплицирани планове от предприятията, ефикасното ръководство на планове играе основна роля за обезпечаване на навременно осъществяване и потребление на ресурсите.

Ръководителите на планове имат съществена роля за гарантиране на завършването на плановете в избраните периоди, спазването на обсега и бюджета. Техните отговорности включват съгласуваност на екипа, систематизиране на ресурсите и реализиране на задачите на плана, написа businessnovinite.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР