Младен Шишков Снимка: фейсбукМладен Шишков, фейсбук„Мога да кажа само, че

...
Младен Шишков Снимка: фейсбукМладен Шишков, фейсбук„Мога да кажа само, че
Коментари Харесай

Министрите като Кирил Петков ни припомниха какво е безработица

  Младен Шишков Снимка: фейсбук
Младен Шишков, фейсбук

„Мога да кажа единствено, че в случай че България имаше повече министри като господин Кирил Петков, щеше да наподобява по различен метод.“
Румен Радев

Няма концепция какъв брой прав е бил президентът, когато е произнесъл тази безспорна истина. Двайсетина министри като Киро стигат, с цел да трансформират България. И ние ги имаме. И те я трансформираха. Ето по този начин я трансформираха. Върнаха ни 15 години обратно.

Спомням си, че по това време съвсем всеки ден някой здрав и мощен мъж ме чакаше пред дома ми след работа, с цел да ме пита за… работа. Такъв беше резултатът от ръководството на социалистите в тези времена. Времена, които бях не запомнил.

След тях безработицата изключително в родния ми град клонеше към нулата. А преди този момент беше рекордно висока. И през днешния ден, 15 години по-късно, министрите като Кирил Петков ни припомниха какво е безработица. И фотографията не е от някое провинциално градче. Снимката е от СТОЛИЦАТА на европейска България. България, ръководена от умни и красиви харвардски ученици. Само, че съгласно същия Румен Радев се оказаха шарлатани.

Е, да ни е честита смяната. Скоро такива гледки ще станат все по-чести. За страдание!

П. С. Прикрил съм лицата на мъжа и момчето, с цел да не ги унизявам. Но въпреки всичко, в случай че някой има опция да помогне, телефонът се вижда ясно. На табелата написа – „Българин съм“!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР