Младежкият национал Николай Кръстев ще играе през следващия сезон в

...
Младежкият национал Николай Кръстев ще играе през следващия сезон в
Коментари Харесай

Младежкият национал Николай Кръстев ще пази за Ботев/Враца/

Младежкият национал Николай Кръстев ще играе през идващия сезон в "Ботев " Враца, съобщии радио "Дарик ". "Левски " ще преотстъпи гения на новака в Първа професионална лига, който мощно желаеше вратаря.
Кръстев бе част от врачани през есенния дял на предишния шампионат, само че след това се завърна на „ Герена”. Старши треньорът на "Ботев " Сашо Ангелов хареса извънредно доста снажния вратар, който сигурно ще бъде значима част от отбора.
21-годишният Кръстев се оказа непотребен за „ сините” на този стадий след привличането на Мартин Полачек. В момента Делио Роси разполага със словака, капитана Божидар Митрев и юношата Петър Иванов, а в сметките може да попадне и Димитър Шейтанов. Последният не бе записан в групата, която отпътува за Правец, само че се появи на фрагментите, излъчени от Левски ТВ, което може да значи, че статутът му в "Левски " ще бъде изменен. Младият Шейтанов има до края на календарната година.
През предишния сезон още един футболист на "сините " игра като преотстъпен при врачани - това бе централният бранител Деян Иванов. 22-годишният футболист вкара победния гол, който обезпечи директната промоция на "Ботев " в елита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР