Младежкият национал Мартин Стойчев до часове или най-късно до дни

...
Младежкият национал Мартин Стойчев до часове или най-късно до дни
Коментари Харесай

ЦСКА взима младежки национал

Младежкият национал Мартин Стойчев до часове или най-късно до дни ще се трансформира в нов футболист на ЦСКА. " Червените " са постигнали съглашение с Арда за преустановяване на неговия наем от Септември. 20-годишният десен краен защитник към този момент е напуснал лагера на кърджалийци и се е завърнал в София, като чака да бъдат конкретизирани последните елементи в договарянията между ЦСКА - София и водача във Втора лига. Веднага по-късно той ще подпише своя контракт с отбора от Борисовата градина и ще отпътува за лагера в Турция.

ЦСКА ще би трябвало да компенсира Арда с избрана сума за правата на бранителя, защото кърджалийци имаха уговорка да го изплатят след приключването на наема му през лятото против закрепена в контракта със Септември цена.

Мартин Стойчев сигурно до дни ще се причисли към ЦСКА. На " Армията " имат високо мнение за младежкия национал и го виждат като дълготрайно решение за дясната зона на отбраната. Самият той също желае да облече алената фланелка, като е декларирал това ясно и пред управителните фактори в Арда, които в последна сметка дадоха зелена светлина за прехвърлянето. Все още не е ясно дали ЦСКА - София ще откупи правата на играча още в този момент, или ще го притегли чартърен до края на сезона и по-късно ще се възползва от клаузата за цялостното му придобиване през лятото, както щеше да направи Арда. Именно такова бе първичното предпочитание на " алените " при стартирането на договарянията преди седмица.

Стойчев би трябвало да се трансформира в заместител на Иван Турицов, за който има оферта от водача в швейцарската втора дивизия Сион. Този клуб към този момент притегли различен роден национал - Георги Русев. 24-годишният десен бек е подготвен за трансфер в чужбина, а договорът му с ЦСКА изтича в края на сезона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР