Младежкият дом и РЗИ - Монтана заедно ще отбележат Деня

...
Младежкият дом и РЗИ - Монтана заедно ще отбележат Деня
Коментари Харесай

Ден на толерантността в Монтана - включете се в проявите на 16 ноември

Младежкият дом и РЗИ - Монтана дружно ще отбележат Деня на толерантността на 16 ноември в огромната зала на общинската институция /ОМД/.

Организаторите са подготвили забавни и потребни занимания за участниците. Събитието ще започва с къса лекция на тематика „ Еднакви и разнообразни дружно “, която ще бъде изнесена от Даниела Божинова – психолог в РЗИ.

Това е и мотото на мероприятието.

След това денят ще продължи със занимателни, просветителни и ролеви игри, които са предопределени замалките възпитаници от 1 до 4 клас.

Участие може да се съобщи на телефон 096/305103 или на имейл: [email protected].

В взаимозависимост от промяната в учебно заведение би трябвало да изберете час от 9.30 или 13.00 часа следобяд. Възможни са и вариации в посочените часове след предварителна спогодба с уредниците. Крайният период за записване е 10 ноември/петък/ или до запълване на потенциала.

Денят на толерантността води началото си с приемането на Декларация за правилата на толерантността, одобрена на Общо заседание на Организация на обединените нации през 1996г. Като член първи е залегнала дефиницията на това що е приемливост.

" Най-кратко казано, приемливост – това е естетика в многообразието. Затова и ние ви приканваме идентични и разнообразни да бъдем дружно на 16 ноември " са записали в поканата си уредниците..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР