Младежката организация на ГЕРБ ще проведе 12-ия си Летен университет

...
Младежката организация на ГЕРБ ще проведе 12-ия си Летен университет
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ ще проведат 12-ия си Летен университет във Варна

Младежката организация на ГЕРБ ще организира 12-ия си Летен университет във Варна. Форумът ще се състои в „ Гранд Хотел Варна “ в курортния комплекс "Св. св. Константин и Елена " и в него ще вземат участие над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Събитието ще премине под наслов #ЩеБъде, а негови уредници са Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “, Младежи ГЕРБ и Фондация „ Ханс Зайдел “. Официалното разкриване на Летния университет ще бъде в 10.00 часа на 30 август 2019 година (петък). Приветствия към участниците ще създадат ръководителят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, кметът на Варна и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителят на Фондация „ Ханс Зайдел “ в България Богдан Мирчев.

В първия ден на форума присъединяване ще вземе ръководителят на Народното събрание и регионален координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Тя ще приказва с младежите за развиването на районите и ролята на сполучливото локално самоуправление за стабилността на страната. Сред гост-лекторите на Летния университет ще бъдат още министърът на младежта и спорта Красен Кралев и националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

Младежкото съдействие като гаранция за районен напредък ще бъде дискутирано с присъединяване на посетител от Румъния – Мара Мареш, ръководител на младежката организация на Националната демократична партия.

Предвидени са и интерактивни панели със симулационни и ролеви игри, свързани с предизборната акция и организацията на изборния развой.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР