Младежите от ГЕРБ - Стара Загора проведоха втория етап на

...
Младежите от ГЕРБ - Стара Загора проведоха втория етап на
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ с инициатива в Стара Загора

Младежите от ГЕРБ - Стара Загора организираха втория стадий на самодейността #БъдиКолегиален на пътя, осведомиха от пресцентъра на партията.

Младежите от старозагорската конструкция на ГЕРБ осъществиха втория стадий от самодейността си за сигурност на придвижването #БъдиКолегиален. На основни места в града младежите, дружно с народния представител и ръководител на старозагорската конструкция Радостин Танев, раздадоха на съгражданите си над 200 автомобилни ароматизатора с логото на акцията, осведомителни дипляни и стикери. Целта е да се напомнят разпоредбите за напредване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността сред другите участници в придвижването.



Не единствено водачите, само че и пешеходците да бъдат деликатни и виновни. Това желаеме да покажем, тъй като статистиките са все по-стряскащи, а това не са единствено числа, а човешки животи, обявиха от МГЕРБ.

Инициативата им продължава и с акция за безвредно селфи.

,,Идеята ни е всеки, който си направи фотография в автомобил, употребявайки защитен колан и хендсфри - да показа фотоса на страницата #БъдиКолегиален във Facebook и да получи подарък, а и да бъде образец за своите приятели'', допълниха те.



Младите старозагорци от ГЕРБ са безапелационни, че тематичните събития, отдадени на сигурността на придвижването, ще продължат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР