Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в

...
Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в
Коментари Харесай

Двама младежи са в болница след жесток побой на паркинг

Младежи са грубо пребити измежду бял ден на паркинг в бургаския квартал "Крайморие ". Побоят става сред две компании, които не се познават. От Прокуратурата оповестиха, че има арестувани три лица за 72 часа, оповестява bTV.
Двама млади мъже – Янко и Радул, са откарани по неотложност обезобразени в бургаската болница. Те се опасяват да застанат пред камера.
"Двете момчета са свиреп пребити, момичето е бито – с натъртена ръка, оскубана коса. Двете момчета са бити с бокс ", сподели Галя Радулова, майка на Радул.
Младежите излизат от заведение, потеглят към колата си към паркинга и са настигнати и пребити от пердах. На мястото няма охранителни камери, по тази причина следствието се затруднява.
"Ние получаваме сигнала, нашите чиновници идват на място, причинителите ги няма, само че имаме изложение на автомобила. Подават надлежно до патрулите и в Четвърто в "Меден рудник " други наши чиновници стопират въпросния автомобил с причинителите ", изясни основен комисар Калоян Калоянов, шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Задържаните са престъпно проявени. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство. Случаят е предаден на прокуратурата. От полицията са безапелационни, че съгласно събраните доказателства двете компании не са се познавали.
От болничното заведение показаха, че младежите са с мекотъканни травми по лицата и с данни за мозъчно разтърсване.
"Предстои им няколко дни лекуване и ще бъдат изписани ", означи доктор Николай Недев, шеф Отделение по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.
Тепърва здравна експертиза ще открива с какво тъкмо са нанесени ударите по лицата на младежите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР