Младежи превръщат в зона за дрифт и скоростни гонки паркинга

...
Младежи превръщат в зона за дрифт и скоростни гонки паркинга
Коментари Харесай

Превръщат в зона за дрифт паркинга пред БИЛЛА

Младежи трансформират в зона за дрифт и скоростни гонки паркинга пред огромната БИЛЛА. За новата демонстрация на нощния живот в Пазарджик алармираха наши читатели, живеещи в региона. По думите им, автородео има най-често в петък или събота вечер, както и в дребните часове. Рев на мотори и свистене на гуми за часове прогонват тишината от квартала.

Недоволни даже са снимали по какъв начин по няколко излизат от въпросния паркинг, откакто някой повдига незастопорената преграда дотолкоз, че возилото да се провре под нея. Видеата се популяризират от няколко дни в обществените мрежи. Оказа се, че не са първите на тази тематика и за този регион на Пазарджик.

„ Преди няколко месеца имахме сигнали от жители тъкмо за това място, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов. Хората бяха приложили и видеозаписи. Направихме инспекция, оказа се, че сигналът е състоятелен.

В случая обаче въпреки паркингът да е за публично прилагане, е частен. Свързахме се със притежателя, издадено му е наставление да направи нужното, с цел да ограничи достъпа до такава степен в извънработно за магазина време. Тези ограничения обаче са целесъобразни, не можем да го задължим. Още повече, че досега – за благополучие – няма злополуки, а и не е застрашена сигурността на придвижване, защото мястото е отвън пътя “, изясни Стоянов.

Припомняме, че в града ни има няколко сектора, които се употребяват от ора с бензин в кръвта за полигони, а нерядко и за съвсем каскадьорски осъществявания. Едно от тях е Битакът, както и околовръстната ул. „ Стоян Ангелов “. Там към този момент станаха няколко произшествия, при част оот които имаше и починали.

Същите подиуми гледат непредпазливо и живеещите към „ Кочо Честименски “, „ Пловдивска “, „ Стефан Караджа “, околовръстните „ Свобода “, „ Стефан Стамболов “ и „ Любен Боянов “... Със сигурност описът не е цялостен.

Дано на новия полигон автоизпълненията да си останат единствено с невъобразимия звук!

*Снимката е от уеб страницата на комерсиалната верига.

Видео - групата " Нарушители на пътя от Пазарджик и района ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР