Младежи от Асеновград се приготвят за поредна акция в подкрепа

...
Младежи от Асеновград се приготвят за поредна акция в подкрепа
Коментари Харесай

Младежи учат деца и възрастни от Асеновград как да ценят природата

Младежи от Асеновград се подготвят за поредна акция в поддръжка на природата. Младите провеждат самодейността " Творческа работилница " тази неделя (11.10.20 г.) от 13:00 ч. Сборният пункт е детската площадка до бившето Лятно кино в Градския парк на Асеновград, където се чака да се съберат десетки деца и техните родители.
Плановете на младежите са участниците да рисуват върху дребни и по-големи камъчета, върху които да бъдат изобразени растения, животни, зелени градове, разнообразни естествени пейзажи. А който желае просто може да напише послания към асеновградчани. След края на работилницата всички творения ще бъдат ситуирани на разнообразни места из Асеновград .
 Гутериш: Човечеството да престане да води война с природата Гутериш: Човечеството да престане да води война с природата
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш съобщи през днешния ден, че човечеството би трябвало да престане " да води война с природата ", съобщи ДПА, ци...
Творците ще имат опцията също да си вземат за у дома творбите на изкуството. " Целта на самодейността да припомнят на хората, че е изцяло наша отговорност да съхраним природата такава, каквато е ", показват основателите, които ще обезпечат всички нужни материали и консумативи. И твърдят, че мероприятието е уместно за хора от всички възрасти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР