Младежът се похвали в социалната мрежа Тик-ток Читател на Флагман.бг

...
Младежът се похвали в социалната мрежа Тик-ток Читател на Флагман.бг
Коментари Харесай

Бургазлия се помисли за Вин Дизел, фучи със 190 км/ч. по бул. Стефан Стамболов

Младежът се похвали в обществената мрежа Тик-ток

Читател на Флагман.бг изпрати до публицистичната ни поща скандално видео, в което се по какъв начин водач фучи със 190 км/ч. по бул. " Стефан Стамболов " в Бургас. Клипчето е качено в обществената мрежа Тик-ток, като зад кормилото евентуално е създателят му. Според данните е снимано през март месец тази година, късно вечерта, когато по улиците на града няма съвсем никакво придвижване. 

Младежът, с прякор " siderov07 ", се е движел с лек автомобил Ауди от кръговото на хотел " Мираж " в посока изхода на града. След като напуща кръстовището, натиска газта до дупка, мислейки си, че е Вин Дизел от " Бързи и гневни " и единствено за няколко секунди подвига 190 км. 

В този сектор позволената оптималната скорост е 50 км/ч. 

" Улиците на града не са писта. Ако някой желае да си играе на блъскащи колички и да демонстрира шофьорските си умения - има полигони за тази цел. Голяма горделивост, чак се хвали самичък с клипчето в Тик-ток. Ами, в случай че беше блъснал някоя кола, с такава скорост представете си какво можеше да стане. Бургас не е писта, такива демонстрации не са ни нужни! ", написа в сигнала си до Флагман.бг нашият четец, поискал анонимност.

Вижте видеото:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР