Младеж на 18 години и 42-годишна жена са починали при

...
Младеж на 18 години и 42-годишна жена са починали при
Коментари Харесай

Младеж с книжка от 12 дни и жена са жертвите на тежката ката...

Младеж на 18 години и 42-годишна жена са умряли при зверската злополука, която през днешния ден следобяд затвори пътя Кубрат - Русе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, представени от Българска телеграфна агенция. По първична информация се смяташе, че са починали двама младежи.

Челен удар сред две коли е станал към 15 часа на 3 километра преди Кубрат, на пътен сектор, който неотдавна е бил ремонтиран. Шофирал е 18-годишният юноша, който е взел брошура преди 12 дни. До случаят сред " Опел Вектра " и " Фолксваген Туарег " се е стигнало, откакто лекият автомобил изпреварил товарен камион " Ивеко " и навлязъл в лентата за насрещно придвижване.

В " Опел " -а пътували трима души - починалият 18-годишен лидер от село Сеслав, 42-годишната жена, която се возела зад водача и 21-годишния й наследник - пасажер на предната седалка, само че положението му не е било тежко и той не е бил приет в болница.

" Фолксвагенът " бил ръководен от 53-годишен мъж от Русе, с който пътували две дами - 50-годишната му брачна половинка и 78-годишната й майка. Те са прегледани и освободени. В устойчиво положение е и пасажерът от леката кола.

По случая се води досъдебно произвеждане. Пътят към този момент е измит и отворен за придвижване.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР