Младата звезда на „Пайнер“ АРТи демонстрира завидни отношения с шефа

...
Младата звезда на „Пайнер“ АРТи демонстрира завидни отношения с шефа
Коментари Харесай

Арти По-Близък С Пайнера От Всички

Младата звезда на „Пайнер“ АРТи показва забележителни връзки с шефа си инж. Митко Димитров. В последния си влог изпълнителят демонстрира „страшилището „Пайнер“ от вътрешната страна, запознавайки аудиторията с работния развой в офисите на компанията в Димитровград и в София.

АРТи изцяло свободно влиза в кабинета на Митко Пайнера и двамата се поздравяват като първи другари. Изпълнителят с съветски корени даже споделя, че това е най-усмихнатият началник, който може да съществува и разрушава на пух и прахуляк всички клишета, които се въртят из общественото пространство.

След това обръща внимание и то в елементи на предметите в кабинета на огромния необут, а на бюрото виждаме сервирани два горещи чая. Това е обикновено, имайки поради, че и двамата са непрекъснато във фитнес залата.

Близостта сред двама им от дълго време е тематика в компанията и мнозина реализатори се чудят по какъв начин АРТи е съумял да завоюва уважението на инж. Димитров за толкоз малко време. Припомняме, че артистът е част от компанията от началото на 2018 година.

Преди дни АРТи снима видеото към новото си парче, което е дует с една от топ изпълнителките в компанията.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР