Младата жена положи много усилия, за да постигне това, което

...
Младата жена положи много усилия, за да постигне това, което
Коментари Харесай

Британката отслабна с 45 кг и успя да сбъдне мечтата на живота си

Младата жена постави доста старания, с цел да реализира това, което желае

Хейли Аштън преди и след

35-годишната Хейли Аштън и брачният партньор й от дълго време мечтаят да имат дете. Въпреки това, в продължение на три години, те не съумяха да осъществят това свое предпочитание. Британското семейство се обърна за помощ към лекарите. Специалистите сложиха разочароваща диагноза на дамата – поликистозна болест на яйчниците, като означиха, че единствено инвитро оплождане ще помогне на двойката да има дете. Но тежестта на Хейли, което беше 102 кг, не й разреши да премине и през този метод на забременяване – възможностите за раждане на крепко дете могат доста да понижат.

Тогава британката предприе решителни дейности

Тя се отхвърли от многочислените диети и хапчета, които не ѝ бяха помогнали. Хейли се причисли към програмата Slimming World. Тя получи самостоятелна диета, състояща се от верни и здравословни храни, както и проект за извършения и тренировки.

„ Преди това в диетата ми нямаше зеленчуци, подправки и плодове. Готвих доста у дома, само че нормално използвах единствено полуготови артикули “ – споделя Ашли.

Следвайки всички предписани правила, Аштън съумя да смъкна 45 кг за една година

Заради това в този момент тя споделя с горделивост фотоси „ преди и след “ в Инстаграм, сигурна че е постигнала една от главните цели в живота си. След като Хейли съумя да отслабне, незабавно се обърна към лекарите, които й направиха дълго чаканата процедура за ин витро оплождане. В резултат на това британката забременя!

Преди дни тя показа в Инстаграм кадър със объл стомах. Жената е на впечатляващ стадий от бременността. Тя би трябвало да роди бебе през август.

„ Външният ми тип не беше толкоз значим за мен, само че в действителност желаех да имам дете “ – изясни Хейли в текст към фрагмента.

След като отслабна, Аштън не се върна към нормалната си диета

Тя към момента се храни единствено с вярната и здравословна храна и откакто роди, мечтае да се отдаде още веднъж на тренировки.

Инфо: www.mirror.co.uk

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР