Младата холивудска звезда Зендая призна в интервю за британското издание

...
Младата холивудска звезда Зендая призна в интервю за британското издание
Коментари Харесай

Зендая: Не знам дали искам децата ми да имат моята слава

Младата холивудска звезда Зендая призна в изявление за английското издание на Vogue, че не знае дали би желала децата ѝ да имат славата и известността, които сега има тя.

27-годишната актриса от „ Дюн “ показа, че когато е била по-малка, и напрежението върху нея е било по-малко, само че с течение на времето това внезапно се трансформирало. Поради това се усеща длъжна да се държи по метод, който „ не ѝ е натурален “.

Тя описа и по какъв начин животът на половинката ѝ Том Холанд се трансформирал единствено в рамките дневно, което било „ потрес “ за нея.

Моята кариера към този момент беше в ход, до момента в който неговият живот се промени единствено за ден. Днес е просто едно момче, което се вижда с другари, а на идващия ден става Спайдърмен... Бях свидетелка на това по какъв начин животът му се преобрази пред него, спомня си Зендая.

Относно неналичието на персонално пространство, когато те застигне славата, актрисата счита, че това е нещо, с което „ просто свикваш “.

Чувствам се като произведение на изкуството, с което хората непрекъснато желаят да се снимат. Просто би трябвало да го приема и да продължа да пребивавам живота си, разсъждава младата артистка.

Едно от нещата, които по думите ѝ е научила, е да споделя „ не “, когато хората желаят да се снимат с нея или я канят на следващото изявление.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР