Младата фолк звезда Фики Стораро успя да свали за отрицателно

...
Младата фолк звезда Фики Стораро успя да свали за отрицателно
Коментари Харесай

Бърз и ефикасен: Фики Стораро отвърна на удара с тази СНИМКА

Младата фолк звезда Фики Стораро съумя да смъкна за негативно време килограми и да покаже тяло на Аполон в последното издание на " Като две капки вода ".

Причината беше обликът му на Роби Уилямс, поради който трябваше да заголи крепко гръд и в последна сметка феновете видяха супер тяло му, което до през вчерашния ден беше мъчно да се повярва.

От последните изяви на Стораро-син е явно, че такова тяло е надалеч от телосложението му. Не инцидентно артистът постоянно е упрекван, че взима разнообразни лекарства, с цел да реализира бързи резултати. Особено коментирано бе присъединяване му в тв реклама, където той е наедрял и надалеч от облика на фитнес модел.



Снощната му изява обаче опроверга остарялата му обвивка и феновете съумяха да останат изумени от видяното, което е невероятно без доста непримиримост в залите за спорт и не се случва за месец вървене на фитнес.

Дали обаче Фики е минал през този път плюс свиреп апетит без взимане на така наречен химия? Иначе по какъв начин за негативно време може да реализира подобен резултат, питаха се почитатели на шоуто.

Според експерти от предходните лайфове досега, Фики е свалил най-малко 30 кг, с цел да блесне като фитнес модел. Стораро сподели освен плочки, само че и стегнат гъз, емфатичен от клина, с който извърши парчето Let Me Entertain You на Роби Уилямс. Екзалтиралият подражател стигна до такава степен, че се развихри непосредствено върху масата на журито, като Хилда Казасян се изчерви като домат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР