Младата актриса Даяна Ханджиева вече знае какво е усещането да

...
Младата актриса Даяна Ханджиева вече знае какво е усещането да
Коментари Харесай

Звезда от "Скъпи наследници" предизвика фурор в столичен клуб

Младата актриса Даяна Ханджиева към този момент знае какво е чувството да си същинска звезда. Красавицата, която е част от прослойка на хитовия сериал „ Скъпи наследници “, провокира възторг с появяването си в столичен клуб, където на светско празненство бяха показани новите козметични артикули за коса на известната фешън марка BALMAIN. Даяна беше измежду VIP гостите на събитието и въпреки че се опита да не натрапва наличието си, съвсем нямаше човек, който да не пожелае да се снима с нея.

Екранната Катерина Дочева съумя да впечатли с хубостта си задграничните представители на марката. Ухажори също не липсваха, само че макар че няма мъж до себе си, Даяна не се поддаде на флиртове.

„ Имам доста критерии, взискателна съм към мъжете “, показа с усмивка актрисата. Светското празненство почетоха куп известни дами, измежду които и певицата Поли Генова, която феновете още веднъж ще видят в ролята на треньор в новия сезон на „ Гласът на България “.

Двете с Даяна незабавно застанаха една до друга, а познанството им е точно от сериала „ Скъпи наследници “, където Поли е измежду гост-звездите.

Партито бе цялостно с известни персони, сред които Галена, Вероника Стефанова, Елизабет Методиева, Теди Кацарова и Натали Трифонова. На сцената пък, с цел да забавлява гостите, бе Йоана - сензацията от последния сезон на " Х фактор ", която остана на второ място в предаването. Девойката направи същински възторг на сцената, откакто изпя песента от " Осъдени души "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР