Младата актриса Даяна Ханджиева вече знае какво е усещането да

Младата актриса Даяна Ханджиева вече знае какво е усещането да ...

Звезда от "Скъпи наследници" предизвика фурор в столичен клуб.

Младата актриса Даяна Ханджиева вече знае какво е усещането да си истинска звезда. Красавицата, която е част от каста на хитовия сериал „Скъпи наследници“, предизвика фурор с появата си в столичен клуб, където на светско парти бяха представени новите козметични продукти за коса на известната модна марка BALMAIN. Даяна беше сред VIP гостите на събитието и макар че се опита да не натрапва присъствието си, почти нямаше човек, който да не пожелае да се снима с нея.

Екранната Катерина Дочева успя да впечатли с красотата си чуждестранните представители на марката. Ухажори също не липсваха, но въпреки че няма мъж до себе си, Даяна не се поддаде на флиртове.

„Имам много критерии, взискателна съм към мъжете“, сподели с усмивка актрисата. Светското парти уважиха куп известни дами, сред които и певицата Поли Генова, която зрителите отново ще видят в ролята на треньор в новия сезон на „Гласът на България“.

Двете с Даяна веднага застанаха една до друга, а познанството им е именно от сериала „Скъпи наследници“, където Поли е сред гост-звездите.

Партито бе пълно с известни личности, между които Галена, Вероника Стефанова, Елизабет Методиева, Теди Кацарова и Натали Трифонова. На сцената пък, за да забавлява гостите, бе Йоана - сензацията от последния сезон на "Х фактор", която остана на второ място в предаването. Девойката направи истински фурор на сцената, след като изпя песента от "Осъдени души"

Източник: blitz.bg