Млада пайнерка стана “Музикален секс символ на годината на наградите

...
Млада пайнерка стана “Музикален секс символ на годината на наградите
Коментари Харесай

Ето коя стана Музикален секс символ на годината

Млада пайнерка стана “Музикален секс знак на годината ” на премиите “Faces and brands Awards ” – Лица и марки на годината 2023. Малена, която е измежду новите попълнения на “Пайнер ”, получи наградата на обилната гала, проведена от Ива Атанасова – Айви, която за следващ път връчи награди на светските персони в България. Фолк вярата, която към този момент натрупа своя репертоар от шлагери, зарадва гостите на събитието със свое музикално осъществяване.

Малена, чието рождено име е Магдалена Митова, направи своя дебют с най-голямата музикална компания у нас точно на 17-ия си рожден ден. За своята нежна възраст тя към този момент е натрупала сериозен опит, темперамент и е придобила ентусиазъм от многочислени участия в състезания както в България, по този начин и чужбина, като реализатор на поп и джаз музика. С красивия си и въздействащ глас е спечелила голям брой награди и признанието на способени журита.

Музикалната й кариера стартира още от ранна детска възраст в хор “Бодра промяна ” – една в действителност отлична школа за професионален реализатор. Младата музикална вяра с горделивост загатва и обстоятелството, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България ”.

Надарена е освен с музикален гений, само че и със състезателен дух, и упоритост за триумф. Тя е упражнявала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева ”, по-късно дълги години се отдава на тениса, а през днешния ден се радва на до момента с конния спорт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР