23-годишна калифорнийска телевизионна продуцентка умира при падане на 30 фута от забранена люлка с въже

...
Млада калифорнийска продуцентка на новини почина внезапно през уикенда след
Коментари Харесай

Млада калифорнийска продуцентка на новини почина внезапно през уикенда след инцидент, включващ забранена люлка с въже, каза нейният работодател, филиал на NBC KCRA-TV .

Продуцентът на Morning Кейти Худ, на 23 години, почина след падане от въжена люлка на езерото Фолсъм в събота, съобщи станцията, цитирайки служители на Калифорнийските държавни паркове. Бари Смит, главен рейнджър на район Голд Фийлдс в Калифорнийските щатски паркове, каза на станцията, че Ход е паднал на около 30 фута от люлката и се е приземил върху камъни близо до водата.

Люлеенето на въжета не е позволено в района, в който се намира Ходт, каза той, тъй като може да бъде „изключително опасно“.

Sacramento Bee съобщи, че приятелите на Hoedt са я отвели до близката рампа за лодка, в който момент лекар, който не е на работа, й е направил CPR. Когато екипите на Спешна помощ пристигнали, тя била откарана в болницата, където починала.

Водещата на KCRA Британи Хоуп написа във Facebook, че Худ е един от най-младите служители на станцията, „падаща звезда със знания и постижения, далеч надхвърлящи нейните години“.

„Ще ми липсва нейният кикот в редакцията и сладкият глас в ушите ни по време на новинарски емисии и снимки на живо“, каза Хоуп. „...Тя никога не е имала „лош ден“ – а дори и да имаше, нямаше да ви уведоми за това. Вместо това тя винаги носеше светлина и позитивност на всички около себе си. Нищо не може да помрачи нейния блясък.“

Докато служители казаха на KCRA, че премахват въжените люлки, когато ги видят, родителите на Hoedt казаха на станцията, че се надяват смъртта на дъщеря им да запали нуждата от знаци, предупреждаващи за опасността. Ако те бяха приложени преди, „тя никога нямаше да се качи на тази въжена люлка“, каза майка й Бет.

„Не искаме това да се случи на никой друг, никога, и това е важно за нас“, каза баща й Анди.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР