Млада жена сигнализира в социалните мрежи, че непозната я е

...
Млада жена сигнализира в социалните мрежи, че непозната я е
Коментари Харесай

Нападение с шило в центъра на София: Коя е агресивната жена?

Млада жена алармира в обществените мрежи, че непозната я е нападнала с шило . Инцидентът станал на улица, покрай болница „ Пирогов “. За благополучие потърпевши няма.

Оказва се, че това не е изолиран случай – същата непозната е нападала и други хора.

Жената отказала да им даде пари и по-късно е нападната

„ Преди към два месеца моето дете също беше жертва на експанзия от нападателката. Видах обявата в групата „ Забелязано в София “ в обществената мрежа и разпознах същата жена. Тогава се сетих за неприятната преживелица. Пресичахме ул. „ Гео Милев “ и въпросната нападателка беше застанала на ъгъла с ул. „ Венера “. Бях с двете си деца – на 2 година и на 7 година По-голямото притегли вниманието на дамата и тя стартира да я наскърбява. Веднага ми стана ясно, че дамата не е добре ментално “, сподели за bTV Красимира Пенчева.

Инцидентът е станал в столичен квартал

„ Долу-горе същото се случи и с мен. Видях я преди към четири седмици. Агресивната жена влезе в магазина, изплю се на земята и стартира да ме наскърбява , да ме атакува с неприлични прилагателни. В този миг в магазина влезе един господин, на който съм признателна, тъй като той я изгони “, описа и Илиана Илиева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР