Млада жена от Пловдив живее втори живот, след като бе

...
Млада жена от Пловдив живее втори живот, след като бе
Коментари Харесай

Блъснатата в Кючука разказа за преживения ужас: Шофьорката слезе и заплака

Млада жена от Пловдив живее втори живот, откакто бе блъсната от кола на пешеходна пътека. Охранителна камера съумя да запечата жестокия удар.Във вторник потърпевшата Борислава Тосева потърси Нова тв сама, тъй като се притеснява, че казусът може да бъде потулен. Тосева е настанена в болница " Свети Георги " в Пловдив. Все още не е разпитана в полицията, а шофьорката, която я е блъснала, не е арестувана.

" Оставих щерка си на градина, потеглих да прекосявам, огледах се, светна ми зелено, потеглих. Не съм мислила, че в края на пешеходната пътека би трябвало да спра и да се огледам още веднъж ", описа Борислава Тосева.

" Колата безусловно ме опустоши, нямах време да я видя, да отвръщам. В идващия миг погледнах облеклата си, цялата бях в кръв, усещах болежка на всички места ", описа Тосева.

Шофьорката била млада жена. Веднага слязла от автомобила и почнала да плаче.

" Дойде в болничното заведение, само че аз й споделих, че ще се забележим в съда. Изслушах я от човешка позиция ", съобщи Борислава.

" Нямам никакви позвънявания от полицията, не са ме разпитвали. Най-вероятно през днешния ден ще дойдат ", чака Борислава.

ВИДЕОТО не се предлага за лица под 18 години, бременни и хора със слаби нерви.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР