Млада американка е решила да напусне следването си в медицински

...
Млада американка е решила да напусне следването си в медицински
Коментари Харесай

Студентка се отказа от ученето и забогатя от откровени СНИМКИ 18+

Млада американка е решила да напусне следването си в медицински университет и е натрупала положение от продажбата на откровени фотоси, оповестява "Сън ".

21-годишната студентка Камила Ел споделя, че по време на следването си е изпитвала финансови усложнения. Според нея университетът е дал минимална финансова помощ и тя е трябвало да вземе заеми, с цел да покрие разноските си.

Момичето постоянно е мечтало да стане доктор, само че стресът и неналичието на пари се отразяват отрицателно на психическото ѝ здраве.



Отбелязва се, че таксите за образование в Университета на Флорида стартират от 21 000 $ на учебен срок.

"По-рано понякога продавах секси фотоси и видеоклипове в тематични уеб страници, само че в никакъв случай не съм се занимавала с това постоянно. По-късно се записах в OnlyFans и започнах освен да спечелвам положителни пари, само че и да се любувам на процеса на основаване на наличието ", признава Ел.



Тя взема решение да се откаже от образованието си и да се концентрира върху популяризирането на профила си в платформата. Така героинята на материала стартира да печели по 150 000 $ на месец.



Въпреки това Ел се сблъсква с недоумение от страна на фамилията си. Изоставянето на образованието в интерес на новото си занимание става причина за кавгата на момичето с родителите му.
Според нея сега те не си поддържат връзка.

"Харесвам работата си, обичам живота си, за какво да се отхвърлям от нея? " - приключва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР