Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка

...
Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка
Коментари Харесай

Млад татко предложи на любимата в родилното

Млад баща направи сантиментално предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и гости в УСБАЛАГ „ Селена “. Той застава на колене пред обичаната си след раждането на първородната им щерка, а тя без да крие насладата и вълнението си, незабавно дава отговор позитивно.

Борислав и Христина се срещат в София и са дружно от 3 години. Той планува предлагането от известно време, а за осъществяването му се доверява на своите близки, фотографа Димитър Дардов, който и запечата благия миг, и екипа на болничното заведение, които бяха освен очевидци и помощници, а се трансфораха и в участници във значимото събитие. До последно младата майка и нейните родители, към които също е била ориентирана изненадата, не са подозирали за желанията на Борислав, само че за благополучие всичко минава по проект.

Решението на двойката да изживеят два от най-важните моменти в взаимния си живот на територията на АГ „ Селена “ се дължи на репутацията на болничното заведение, доверието, което имат в екипа ѝ, и един специфичен доктор за тях – доктор Илия Амалиев. Д-р Амалиев наблюдава цялата бременност на Христина и точно в неговите ръце проплаква за първи път тяхната първа дъщеричка – Катерина. Малката се ражда по натурален метод на 24 ноември – св. Екатерина с тегло 2830 грама и растеж 47 сантиметра.

Сгодената двойка изрече големи благодарности най-много на своя доктор за грижата и отношението към тях, както и на целия екип на болничното заведение. От своя страна от АГ „ Селена “ също благодарят за опцията да споделят тези специфични страсти дружно и пожелават здраве, благоденствие и щастливи моменти за младото семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР