Млад спортист, който е бил диагностициран с рядко състояние, което

...
Млад спортист, който е бил диагностициран с рядко състояние, което
Коментари Харесай

Мъж, изпратен вкъщи с депресия от лекари, всъщност е имал рядко състояние „ходене по горещи въглища“

Млад състезател, който е бил диагностициран с рядко положение, което го кара да се усеща като че ли върви по горещи въглища, в този момент се готви да ръководи Лондон маратон.

Доминик Мур, на 28 години, от Хъдърсфийлд споделя, че за първи път е забелязал синини по цялото си тяло и кървави мехури в устата си няколко дни след празнуването на Нова година през 2015 година Майка му Сара, здравна сестра, неотложно резервира Назначаване на персонален доктор, оповестява YorkshireLive. И въпреки всичко Доминик, който е нает от Jet2, първо беше изпратен вкъщи с медикаменти за меланхолия.

След като посети различен доктор и откакто направи голям брой проби, му споделиха, че има апластична анемия, при която костният мозък не е в положение да създаде задоволително нови кръвни кафези - като лекарите споделиха, че има единствено няколко дни, с цел да живеят без лекуване. Доминик сподели: „ Буквално се бях трансформирал от здрав футболист, просто живял живот на 20 години, до това всичко да изчезне за една нощ. “

Той получи лекуване в отдел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР