Млад шофьор се прости с книжката си за година, след

...
Млад шофьор се прости с книжката си за година, след
Коментари Харесай

Дрифтър с БМВ свири с гуми пред полицията, взеха му книжката...

Млад водач се елементарни с книжката си за година, откакто въртя гуми пред очите на служители на реда в Пловдив. Освен, че няма да може да кара, джигитът би трябвало да заплати и санкция в размер на 3000 лева. 

Младежът бил седнал зад кормилото на БМВ. На в региона на ул. " Калина " на кръстовището с ул. " Крайна " той почнал да свири с гуми, да подвига пушилка и да върти немското возило. Дрифтейки, направил противоположен завой. Всичко това обаче било видяно от патрул на Шесто районно. Те последвали водача и го спрели за инспекция. Съставили му акт, съгласно който шофьорската брошура му се лишава за 12 месеца и му се постанова санкция от 3 бона. Недоволен, младежът с БМВ-то обжалвал наказването си. 

В разпит служителят на реда, който съставил акта, показал, че джигитът завил първо в едната, след това в другата посока с внезапни придвижвания, след което овладял автомобила и подхванал левия завой. Двама другари на водача пък декларирали, че се намирали също в непосредствена непосредственост до мястото на нарушаването и видели само да прави противоположен завой, след което незабавно бил спрян от полицейските чиновници. Казали също, че водачът бил направил противоположен завой, с цел да избегне тиня и вода в резултат на спукана тръба наоколо. Полицаят контрирал, че в деня на нарушаването не му е направило усещане на пътя да е имало нещо извънредно, обвързвано с повреди, ремонт на пътя. 

В последна сметка съдът не дал религия на показанията на приятелите на водача и удостоверили наложената глоба. Младежът има право да апелира пред Административния съд в града под тепетата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР