Млад шофьор се отърва на косъм от трагедия! Вчера, късно

...
Млад шофьор се отърва на косъм от трагедия! Вчера, късно
Коментари Харесай

Камък прелетя покрай главата на млад шофьор и строши стъклото СНИМКИ

Млад водач се отърва на косъм от покруса! Вчера, късно вечерта, по време на стихия в региона на местността Кървавото в Перник, парче от скалата пробива предното стъкло на преминаващ автомобил. Камъкът прелита около главата на водача и чупи задното стъкло. Невероятен шанс е, че вредите са материални и основно върху автомобила.

За случката в обществените мрежи осведоми перничанка, която твърди, че от години на това място съществува свлачище (срутище), което се задейства по време на дъжд. Ежедневно пътят се употребява от хиляди коли. " Трябва ли да мотивираме със загубата на човешки животи решението и дейностите по подсилване на скалния релеф в този регион?! ", пита дамата.

" Пътят и ската над него се поддържат от Областно пътно! Три пъти за два месеца им звъня и пиша на АПИ, само че очевидно Федката, който би трябвало да поддържа държавните пътища в Перник и да обезопасява такива региони, взима пари без да работи! ", разяснява под поста перничанин.

" Ма напряко си е жесток шанс... Какво ли е претърпял горкият човечец... Тези с нищо не може да ги мотивираме, даже и с лишаване на живота ни, състрадателни са за пред камерите и новините... От години е по този начин, а и след години отново ще е същото за жалост и единственото, което биха могли да създадат, е няколко молебствия да не вали дъжд... "

Това пък е мнението на друга перничанка, явно обезверена от пасивността и безотговорността на отговарящите органи за сигурността на хората в местността Кървавото. Дано името й, пристигнало от кръвта на многочислените починали византийци тук преди време, не стане настоящо и с днешна дата. Защото този път младият водач се е разминал единствено с уплах и счупени прозорци, само че идващия път... не се знае.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР