Млад мъж уби хладнокръвно приятелката си, натъпка трупа й в

...
Млад мъж уби хладнокръвно приятелката си, натъпка трупа й в
Коментари Харесай

Той каза, че съм първата и последната му приятелка, написа влюбена тийнейджърка! Малко по-късно откриха трупа ѝ в розов куфар

Млад мъж умъртви невъзмутимо приятелката си, натъпка натрупа й в куфар и се отърва от него. Зловещото закононарушение е осъществено предишния месец в столицата на Тайван.

Камери за видеонаблюдение са снимали 19-годишния Чан Тунг-Кай с куфар в ръце, в който се намира тялото на убито момиче.

20-годишната Пун Хиу-Уинг е намерила гибелта си няколко месеца откакто написала в обществената мрежа „ Той сподели, че съм първата и последната му приятелка”. Следствието допуска, че момичето е убито в хотел от приятеля си, който по-късно е скрил тялото й в куфар, написа „ Мирър”.

Според записите от камерите за видеонаблюдение, двойката е наела стая в хотел в Тайпе в нощта на 17 февруари. На идната заран Чан напуснал стаята самичък. Със себе си носел розов куфар.





Младото момиче е оповестено за изчезнало на 5 март. Осем дни по-късно е открит и трупът й.



Според полицията, Чан е задушил момичето с възглавница и на идващия ден се върнал в Хонконг. Първоначално младият мъж е арестуван за кражба, тъй като пазарувал с картата на мъртвото момиче. След това младият мъж признал за убийството и разказал къде е скрил тялото.

Тайванските управляващи желаеха Чан да бъде екстрадиран назад в Тайпе, с цел да бъде упрекнат, само че нещата не са толкоз елементарни, тъй като сред Тайван и Хонконг няма съглашение за екстрадиция и по всяка възможност ще се наложи управляващите да основат специфичен закон за случая.


Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР