Млад мъж от София реши да прояви благотворителност без никакъв

...
Млад мъж от София реши да прояви благотворителност без никакъв
Коментари Харесай

Млад софиянец подарява автомобила си на самотен родител или нуждаещо се семейство

Млад мъж от София реши да прояви щедрост без никакъв мотив и надалеч преди Коледа. Столичанинът разгласи, че ще подари изцяло изправен личен автомобил на нуждаещо се семейство или уединен родител. Мъжът, нарекъл се Мечо Пух, разгласи решението си с пост във Facebook и незабавно провокира небивала вълна от реакции.

" ПОДАРЯВАМ БМВ 520

Колата е изцяло изправна, има газов инжекцион вписан в талона й

Не я продавам, правя подарък я

Ако се сещате за някое семейство, уединен татко или самотна майка на които им е нужен автомобил ще се веселя да ми предложите

Няма да го дам на някой който не му е необходим, всичко по прехвърлянето го поемам аз, КАТ също

Съжалявам в случай че давам отговор постепенно, на всички ще отговоря при първа опция ", написа донорът в обществената мрежа преди ден.

А под поста в групата на столичния кв. " Слатина " безусловно избухна от страсти и удивление. " Браво! Страхотен жест! ", " Пич! Браво момче! Рядко срещана добрина и грижа за близък! ", " Шапка ви смъквам реверанс за решението ви ", " ЧОВЕК с благородно сърце. Браво ", " Дано има повече хора като теб " и " Браво! Доброто се възнаграждава " са единствено част от суперлативите на хората, които насърчават мъжа в благородната му постъпка.

Някои пък напряко дават оферти на кого да подари колата - на майка с дете с увреждане или на организация, кояято избавя бездомни животни. Не липсват и рекомендации да внимава на кого ще я даде, а даже и препоръки да потърси хора отвън столицата, тъй като там имали по-голяма потребност.

Някои от коментиращите пък събират храброст непосредствено да помолят да получат колата за себе си, а други изричат предизвестия да не би да харчи доста гориво, тъй като ще затрудни новия притежател финансово.

На сходни опасения Мечо Пух дава отговор: " Не е скъпа за поправки. Не бих дал нещо на някой и да го прецакам, що за човек ще съм ". Дарителят прецизира още, че ще намерения добре и през уикенда ще избере на кого да подари колата си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР