Млад мъж, който беше поставен в кома и претърпя мозъчно

...
Млад мъж, който беше поставен в кома и претърпя мозъчно
Коментари Харесай

„Шефовете ми злобно ме докараха до кома и ми причиниха мозъчни увреждания – сега искам справедливост“

Млад мъж, който беше подложен в кома и претърпя мозъчно увреждане, когато беше търговец на опиати, пледира за правдивост.

Джеймс Бийтън беше подложен на толкоз нечовечен побой, че челюстта му беше „ разрушена на части “, само че обвиняванията за похищение, тежка телесна щета с предумисъл и владеене на ножове против двама мъже бяха свалени. 21-годишният Джеймс и майка му Мелани Ръд през днешния ден възобновиха апелите си полицията да продължи следствието и всички, които имат информация, да се явят.

Нападението се случи, откакто Джеймс, борейки се да заплаща наема и разноските си за живот, стартира да продава канабис и в продължение на към четири месеца беше наркотрафик на двамата обвинени. В прочувствена молба 40-годишната Мелани сподели: „ Искаме хората да приказват намерено. Не се опасявайте, или това ще продължи да се случва. Причината да сме тук е, че хората са прекомерно уплашени, с цел да приказват за това, което се случва зад тила затворени порти и пред лицата им. Тъй като никой няма да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР