Млад мъж иска да зарадва момче в нужда, като му

...
Млад мъж иска да зарадва момче в нужда, като му
Коментари Харесай

Достойно за подражание! Млад мъж подарява костюма от абитуриентския си бал

Млад мъж желае да зарадва момче в потребност, като му подари костюма от абитуриентския си бал, научи само Varna24.bg . Това е Ивайло Генчев, който се дипломира предходната година, а в този момент е студент " Дигитални медии и ПР " в Икономическия университет във Варна.

Инициативата, почтена за подражателство, е оповестена в профила му във Facebook.

Точно преди една година си купих по този начин мечтания костюм за бала, написа той. Толкова доста се вълнувах. Знам, че за доста младежи този специфичен миг е една фантазия. Поради тази причина в този момент желая да го подаря на момче, на което реализирането на тази фантазия е непостижима задача. Желая той да изпита същото това неспокойствие, което всички други зрелостници претърпяват, носейки своите по този начин мечтани костюми, добавя още младия мъж.

Костюмът е наследник. Към него има бяла риза, алена вратовръзка и така нататък Висок съм 175 см, 60 кг и на фотосите ми е прецизен. Предполагам няма да е проблем да стане на различен юноша, малко по-висок от мен. Костюмът е доста комфортен. Изработен е от качествена и хубава материя. Заедно с него има комплект обувки (44 номер) и колан, изяснява още Ивайло Генчев.

За доста момчета притежаването на костюма от абитуриентския бал има сантиментална стойност. Аз предпочитам, да не го виждам спретнат прилежно в дрешника, а да го видя върху момче, което ще наподобява готино с него. Желая да видя, че костюма ми ще направи някого благополучен, декларира още младият мъж. Той е разгласил и фотоси. Отзивите под обявата му потвърждават, че към този момент е човек с основно Ч - доста и единствено позитивни са те. Подкрепят го негови родственици, близки и далечни другари - мъже и дами на разнообразни възрасти.

Добродетелният юноша желае информацията за неговата самодейност да доближи до повече хора, които биха се възползвали от това, да отидат на бала, облечени с съвременен тоалет.

Ивайло е ученик на Варненската комерсиална гимназия " Г.С. Раковски ". Освен ПР, другата му фантазия е криминалистиката. Неговата самодейност е почтена за следване и от други младежи и във Варна, и в други обитаеми места в България. Нека му пожелаем да зарадва сърцето си, виждайки по какъв начин лелеяният през предходната година костюм, в този момент ще радва друго момче. Да му пожелаем и да извърши фантазията си - без значение дали ще стане бъдещия Дейвид Огилви (светило в маркетинга и рекламата) или един контрольор Стрезов на 21-ви век (героят от паметната престъпна поредност в списание " Космос " ).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР