Митьо Пищова прелива от щастие, че след няколко дни синът

...
Митьо Пищова прелива от щастие, че след няколко дни синът
Коментари Харесай

Митьо Пищова, който дундундурка бебе: Само Васил Божков може да се мери по курварство с мен!

Митьо Пищова прелива от благополучие, че след няколко дни синът му ще навърши една годинка. Ивайло се роди предишното лято, а палавият баща реши да му даде царско име, тъй като имал знатно, болярско родословие.

Майката на мъника е манекенка, с която Пищова се срещнал около десетките фешън състезания, които провежда. Допаднали си и създали няколко креватни осъществявания. После Маринов решил да я кара по лекия метод – с джакузита, мандарини, шампанско и девойки под 25 години. Въпреки това заявява, че се грижи за момчето. Не пропущал метод да му засвидетелства почитание и да направи скъпи дарове на майка му, с която били в съвършени връзки.

В момента му предстояли няколко състезанието по морето, където считал да прекара лятото. Преди това минал през негов другар в Харманли. В комплекс „ Приказките ” заформили няколко яки празненства, включващи ястие, пиянство и дами. Специален готвач се грижел за апетита и питиетата на почиващите „ юнаци ”.
„ Трябва да се  е*e и да има деца. За мен се знае, че ги блъскам като магарици!. Която не съм чукал, тази не е пищяла. 24 сантиметра ми е „ питона ”. Цял живот чаках да порасне, но не стана. За това през 2006 година го напомпах със силикон – ударих си 60 кубика. Подсилих и „ тарантулите ”, след това влязох във „ ВИП брат ” и там изпях песента „ Питона ”. Такава е историята с моя „ питон ”. Нека всички я знаят. Да се види какъв курвар е Митьо Пищова. Друг курвар беше Васил Божков – доста почтен човек, същински другар, правилен. Само той може да се мери с мен! От 1984 година го познавам. Много почитам такива мъже. Мъжът би трябвало да е мъжага и да чука зайчета-байчета, дечица да се вършат. Сега разправят, че оправял и мъже един път седмично, но аз на това нямам доверие ”, споделя в типичния си естествен жанр Пищова.

За сина си Ивайло той е решил да прави празненство, само че още не бил решил по кое време. „ Непрекъснато са ми дами в главата. Конкурси, другари, софри, нещо да бодна ”, разкрива пред кореспондент на „ Уикенд ” неуморният мачо, който претърпя няколко хирургически интервенци на сърцето, само че не се отхвърли от сластните мераци.

От първия си брак с известна спортистка Митьо Пищова има наследник – Юлиан Маринов. Младият мъж е на 37 години и върти личен бизнес във Велико Търново. Любовта сред чешита и хубавицата пламнала при започване на 80-те години на предишния век. Маринов тогава не бил прочут, само че пък има метод към дамите. След няколко кафета в Интерхотела съумял да я убеди, че би трябвало да се вземат. Тогава карал нова „ Лада ” и колата впечатлявало дамите, тъй като за автомобил се чакал ред с години. Влюбеният Митьо спретнал сватбата, а през 1983 година се родил и синът му Юлиян. За страдание бракът не траял дълго, тъй като булката се оказала прекомерно ревностна. Едва го дочаквала да се прибере от работа, с цел да го подхване с неуместни въпроси. Боляринът не издържал на „ женската преса ” и един ден се изнесъл от жилището, с цел да живее умерено. Последвал бракоразвод, за които Митьо не обичал да приказва даже пред приятелите си. Казвал, че сърцето му кърви от болежка и че повече в никакъв случай няма да обича.

Дълго време бил наскърбен от слабия пол и едвам през 90-те години на предишния век кандисал да мине през гражданското за повторно. Новата булка била във екстаз от брачна половинка си в продължени на месеци. След това брачният живот забуксувал. Скандалите станали всекидневие, нервите на Маринов не издържали и той още веднъж събрал багажа си. Няколко лета по-късно подхванал бизнес с хубавици и станал притежател на организация за модели. Жени в леглото не му липсвали и постоянно се хвали с броя на партньорките си. „ Към 10 юни 2020 година съм имал тъкмо 3547 госпожици. Водя си прецизен доклад ”, заявява Митьо. Въпреки това бил безапелационен, че единствената дама, която ще обича до края на живота си е майката на сина му Юлиян.

Двамата претърпяха твърди преломни моменти в връзките си, само че след 25 години безмълвие решили да си простят. Преди време Маринов разгласи, че доста държи на сина си Юлиян, който бил негово копие в много връзки. Радвал се, че сина му към този момент не се заплита в престъпни схеми и най-много се гордеел, че върти красива кокона, носителка на няколко трофеи от престижни  фешън състезания.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР