Митьо Пищова едва се спасил от смъртоносна травма. Търновският бохем

...
Митьо Пищова едва се спасил от смъртоносна травма. Търновският бохем
Коментари Харесай

Митьо Пищова претърпя ужасен инцидент

Митьо Пищова едвам се избавил от смъртоносна контузия. Търновският безгрижник претърпял ужасяващ случай и в случай че не били приятелите му, с цел да му обезпечат пари за интервенция, надали щял да оцелее. " Счупих три прешлена на гръбнака. Докато гледах телефона си в заведението на Галена и Галин в Арбанаси, се подхлъзнах и паднах доста неприятно. Мои другари ми дадоха 35 000 евро и в Израел ми заковаха пластини с болтове, да държат гръбнака. Благодарение на това съм жив ", споделя още Пищова.

Бохемът от Арбанаси изкарал цялостен курс на лекуване в Израел, който е затрупан от негови правилни другари. " Един доктор ми сподели " Пищов, отпътуваха 70 бона, но си жив " И е доста прав. Каквото е писано, това ще стане. Ако ти е обещано да се обесиш, няма да се удавиш ", сподели още вездесъщия Димитър Маринов.

Пищова претърпя два инфаркта, едвам не загуби крайници си поради гангрена и ходеше с проходилка вкъщи, само че съумя да се пребори за живота си. Въпреки това не се стопира и продължава бурния си живот и запоите с моделки и манекенки, написа вестник " България през днешния ден ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР