Митьо Очите е ченге под прикритие на високо ниво. Подземният

...
Митьо Очите е ченге под прикритие на високо ниво. Подземният
Коментари Харесай

Уикенд: Очите бил ченге под прикритие?

Митьо Очите е ченге под прикритие на високо равнище. Подземният необут е бил вербуван за ухо на служителите на реда, до момента в който търкал наровете в пандиза още през 2007 година, твърди в. " Уикенд ", като се базира на собствен източник.

Димитър Желязков продължавал да снася информация за бандити по Черноморието, против което си осигурявал мощен чадър и личното си успокоение. Несебърският необут заречен на ченгетата, че през новия сезон няма да има проблеми в курорта. Той към този момент още веднъж се чувствал стопанин в региона, който бил разчистил от врагове и съперници. Веднага след престрелката в Слънчака, в която босът беше тежко ранен, проверяващи бяха безапелационни, че и Желязков ще се снабди с обвиняване за екшъна, само че това по този начин и не се случи.

Според думите на прокурорите тогава престрелката била резултат от спор за територия, която е източник на солидни приходи от незаконна активност. Следователят от Несебър Иван Христов, който беше разпънал чадър над Желязков и хората му, беше уволнен и се снабди с обвиняване за корист със служебно състояние, само че Очите излезе от екшъна още по-наперен и е на път да се снабди с чисто правосъдно минало, за което е подал молба.

Той не е единственият кримигерой, който пее на ченгетата. Мутри се натискали да стават сътрудници на полицията и спецслужбите, тъй като по този начин успявали да избегнат правораздаване за тежки закононарушения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР