Mitsuoka Motor е малка японска автомобилна компания. Известна е с изграждането

...
Mitsuoka Motor е малка японска автомобилна
компания. Известна е с изграждането
Коментари Харесай

Mitsuoka – един непознат японски автопроизводител! - видео

Mitsuoka Motor е дребна японска автомобилна компания. Известна е с построяването на уникални коли с нетрадиционен стил, някои от които са съвременни, докато други имитират външния тип на американски, европейски и особено британски ретро коли от 50-те и 60-те години.

Това са най-вече структури по поръчка, като се вземат серийни коли и се заменят в разнообразни аспекти елементи на каросерията със собствени персонализации. В края на процеса се получават истински коли, които се създават в лична фабрика и се продават в цялата страна и в различни части на света. Mitsuoka Motor цени присъствието си на единствен по рода си производител в автомобилната индустрия в Япония.

Започвайки с „ BUBU Shuttle “ (едноместен автомобил), последователно се стига до разработването на реплики. Това означаваше, че компанията е навлязла в нови полета на автомобилостроенето, които не са били развити в Япония.

През 1993 година е представена представителната кола "Viewt ". Със смесване на жанр и палавост тя става пионер в развиването на модните автомобили. През 1994 година идва спортен автомобил с автентично проектирано шаси, "Mitsuoka Zero-1 ". Mitsuoka Motor с горделивост тогава става и 10-тата оторизирана компания за производство на коли в Япония и изгради основа за своя план за развитие. "Mitsuoka Zero-1 " получи награда "Регионална компания за принос за витализация ", съфинансирана от вестник Nikkei Shimbun и Националната агенция за земята, а също по този начин получи награда "Живот и просвета ", спонсорирана от Японската фешън асоциация (JFA ) и спечели награда "Награда за добър дизайн ", спонсорирана от Министерството на търговията и индустрията, известна в момента като Министерство на икономиката, търговията и промишлеността.



През 2001 година компанията прави първото си участие на 35-тото автомобилно изложение в Токио. Тук "Orochi " притегли огромно внимание от хората по целия свят.
Компанията показа към 10 модела модни коли от "Viewt " от 1993 г. насам. Кумулативният създаден размер на тези фешън коли доближи 12 хиляди единици.

Компанията опита и нещо ново, а именно разработи основата за едноместни електрически коли за следващото поколение. Популяризира тяхното използване в процеса на градските доставки и ги приложи на процедура.

В отдела за развиване на завода в Йоконо (Тояма) има два отдела: Проектиране и Инженеринг. Там се построява кола от шаси и се разполага с технологията, която позволява да се получи позволение за експлоатация на модел в Япония и в различни елементи на света.

В завода на компанията майсторите се посвещават на построяването на всеки автомобил един по един на ръка и се стремят да завоюват доверието на клиентите и да разработят коли с най-високо качество. Автомобилите са с уникален дизайн, който други компании не могат да имитират.

Доставили ссме на клиенти към 350 единици "Mitsuoka Zero-1 " (спортна кола) и около 8 хиляди единици Micro Cars (кола за един пътник). С цел да разтеглим бизнеса си с модни коли, ние влизаме в подготовката за нахлуване в чужбина. Вече има дилърски съглашения с 4 държави в Азия за увеличение на обема на износа, само че Mitsuoka Motor, като пионер в областта на стилните коли, все още има голям капацитет за напредък.



Mitsuoka Motor се стреми да допринасе за развитието на обществото, като изгражда и продава коли, които доставят на хората насладата да видят фантазиите си реализирани. „ Бихме желали да предадем радостта от шофирането на оригинален автомобил на хората по света “ - това желание е насочна точка на Mitsuoka Motor и все още е движеща мощ на компанията.



“Автомобилите, които доставяме на клиентите, се характеризират най-вече със своя автентичен и впечатляващ дизайн, който не можете да намерите в автомобилите за всеобщо произвеждане. Всяка стъпка в нашата производствена линия се прави от "ръцете " на нашите майстори, които се посвещават на изграждането на всяка кола. Колата, произведена по този метод е напълно оригинална и в действителност е единствено за вас в света!. ”



Автомобилите Mitsuoka се създават от перфектна вградена по поръчката на клиента система. Ако той откри любим модел в предложенията на компанията, ако съчувства на философията й, тя ще се радва да произведеколата с цялото си сърце единствено за вас.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР