Митове и легенди се носеха за надебеляването на Емилия, но

...
Митове и легенди се носеха за надебеляването на Емилия, но
Коментари Харесай

Феновете се опулиха: Емилия за първи път показа колко е надебеляла! (СНИМКИ от плажа)

Митове и митове се носеха за надебеляването на Емилия, само че въпросът оставаше отворен, поради потреблението на филтрите, а и на фотошопа към фотосите, на които нормално я виждаме. Само фрагменти от нейни участия насочваха към мисълта, че от предходната стройна дама не е останала и диря.

Е, не щеш ли в този момент и самата певица удостовери слуховете. Емилия, Жорж Башур и децата им отпътуваха на лятната си отмора. Избраха за задачата Испания и по-точно слънчева Андалусия, където са отседнали в първокласен хотел с пет звезди и към 1500 лв. нощувка на вечер.

Всичкото хубаво, само че певицата разкри истината за тежестта си със своите фотоси. Коя чалгарка, както и самата тя преди време, ще пропусне да се изтипоса по бански в нета, та всичките й почитатели от мъжки пол да ахкат и охкат... Няма такава. Освен в случай че не е надебеляла.

Емилия обилно разгласява фотоси от ваканцията си. Да, на тях тя е по бански и не - не е в цялостен растеж. Жената на Жорж Башур прозорливо е щракнала единствено лицето си и тялото до под бюста, с цел да не се види нищо от проблематичните й зони, които са ханшът и бедрата.

" Еми, прелестна си, само че дай по-надолу, де! Не вярвай на това, че мъжете желали слаби дами - нелепости! Повечето от тях избират да има какво да пипат, а не като кокалите на Мара Отварачката ", пишат й окуражително в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР