Митов е мост между партиите, затова дойде в ГЕРБ. Не

...
Митов е мост между партиите, затова дойде в ГЕРБ. Не
Коментари Харесай

Борисов: Ако Радев иска ярки комунистически лица да продължат да управляват, добре. Да си носи отговорността

Митов е мост сред партиите, по тази причина пристигна в ГЕРБ. Не мога да схвана Радев. Не ме интересува кой ще е външен министър. Ако Радев желае ярки комунистически лица да продължат да ръководят, добре. Насила нищо не става. Това сподели пред публицисти в Силистра водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Митев е мост сред партиите, по тази причина пристигна в ГЕРБ. Искам този министър, Радев да си носи отговорност за неуспехите на държавно управление. Не нося ангажимент повече като партия за това служебно държавно управление ", сподели Борисов.

 „ Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър. Срамно е това, което вършат ППДБ! Дани Митов е от тях. Той пристигна в ГЕРБ, с цел да може да е мост сред партиите. Нека да си остане външният министър и да се знае, че е на Радев и той да носи отговорност за него. Ако съм на мястото на Главчев, само че не желая да се меся. Искам да остане този външен министър и да си носи Радев отговорността. И да си носи всички провали през последните три години. Христо Иванов и Делян Пеевски направиха измененията в Конституцията. Те би трябвало да носят отговорност за тях. На Дани Митов са му предложили. Той ми се обади и ме пита дали да одобри, споделих му да одобри. Не позволих, че това ще е политически проблем, като знам Радев, Корнелия Нинова какво вършиха в годините. Сигурно доста мощен напън върху вас се реализира, само че би трябвало да се знае истината. Аз отговарях на партийни въпроси на партийно мероприятие. Да, ние носим отговорност също за Конституцията. Не виждам какво ще поддържа към този момент на ППДБ. Проблем в правосъдната промяна, в Конституцията, във всичко. Трябваше да вършим същите номера както ППДБ. Да изляза като Кирил Петков и да кажа, че изключвам Дани Митов и да не нося отговорност. Както те се отхвърлиха от Гвоздейков ", сподели още Борисов.

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР