Митнически служители задържаха 351 парфюма в кашони от банани при

...
Митнически служители задържаха 351 парфюма в кашони от банани при
Коментари Харесай

Митничари конфискуваха 351 парфюма в кашони от банани на Дунав мост при Русе

Митнически чиновници задържаха 351 парфюма в кашони от банани при инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост "-Русе, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Митници ".
На 11 декември, към 10.20 часа, митническите инспектори стопират товарен автомобил с българска регистрация, напускащ страната. Водачът декларирал, че транспортира куриерски колета от България за Румъния.
В документите стоката, разпределена в общо 14 палета, е разказана като авточасти, текстилни произведения и други. Митническите чиновници отклоняват автомобила за щателна инспекция.
Върху един от палетите в транспортното средство са открити шест кашона от банани, облепени с тиксо. При отварянето им са открити общо 365 парфюма и тоалетни води. Всички опаковки са с надписи на световноизвестни марки.
Същият ден, към 17.35 часа, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Русе ", митнически чиновници спрат на излаз от страната пътнически микробус с българска регистрация.
Водачът декларирал, че транспортира персонален багаж и колета от България за Германия. Сред транспортираните движимости са открити четири плика и два черни сака. В тях са открити текстилни произведения, обувки и чанти с лого на световноизвестни марки - общо 121 продукта.
Шофьорът обяснил, че пратката му е дадена от български жител и трябвало да я транспортира до Германия. И при двете инспекции са известени чиновници от ГПУ-Русе и случаите са предадени по подготвеност. Предстои известяван на маркопритежателите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР