Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ откриха

...
Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ откриха
Коментари Харесай

Откриха контрабандна валута за близо половин милион лева в раница на пътник

Митнически чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ откриха недекларирани 241 000 евро в раница на пасажер в рейс, селектиран за щателна митническа инспекция.

Автобусът е пътувал по постоянна линия от България за Германия . Пристигнал е на Митнически пункт " Калотина " на 15 юли, на трасе за излаз от страната на леки коли и рейсове.
 Агенция "Митници "
При инспекция на ръчен багаж - раница на пътуващ в рейса украински жител, митническите чиновници откриват сложени в найлонов плик сред облекла общо 241 000 недекларирани евро, в пачки с банкноти по 50, 100 и 200 евро.

Според обясненията на украинския жител, валутата била предопределена за покупка на автомобил . На 16 юли, наказателното произвеждане против подсъдимия е завършило със съглашение, подписано сред Районна прокуратура-Сливница и неговия бранител. -->

Наложеното наказване е „ санкция “ в размер на 1/5 от предмета на закононарушението, а точно 48 200 евро . Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР