Митко Димитров - Пайнера неведнъж е показвал уважение към своите

...
Митко Димитров - Пайнера неведнъж е показвал уважение към своите
Коментари Харесай

Митко Пайнера разплака Тони Дачева СНИМКИ

Митко Димитров - Пайнера нееднократно е показвал почитание към своите певици във компанията. А с последния си жест дотам трогна една от първите дами във фолка, че я накара да скочи до небето от щастлие.

Тони Дачева бе изненада от боса на компанията и побърза да се похвали пред почитателите си в обществените мрежи. Мислейки си, че към този момент е забравена от управлението на музикалната компания и че към този момент е бита карта, Пайнера съумя да я трогне и разплаче от неспокойствие.



Оказа се, че преди 20 години на 31 май Тони Дачева подписва контракт с " Пайнер ". Певицата била не запомнила за този празник, само че не и боса на компанията, който от години тачи изпълнителката на " Бедни и богати ".

" Сърдечно благодаря на компания “Пайнер ”, телевизия " Планета " и на господин Димитров за жеста, с който ми подсетиха за 20 годишната ни взаимна работа. Вярвам,че следва да изпея още хубави песни, с които да веселя моите фенове и да бъдем дружно още дълго време ", написа тя във " Facebook.

Певицата показа и няколко фотоси с голямата кошница с цветя т и приветствената картичка от димитровградския необут, написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР