Митари, които са излагали кукли с кукли, няма да бъдат преследвани за престъпления от омраза

...
Прокурорите са потвърдили, че няма да бъдат предприети действия срещу
Коментари Харесай

Прокурорите са потвърдили, че няма да бъдат предприети действия срещу наемодателите на кръчми, които са излагали кукли с кукли зад бара си.

Петима полицаи от Есекс иззеха колекция от около 30 кукли от White Hart Inn в Грейс през април, докато полицията разследва твърдение за престъпление от омраза. аларма и бедствие”.

Полицията в Есекс заяви, че е извършила „изчерпателно” разследване, което включва интервюиране на наемодателите, преди досието да бъде предадено на Кралската прокуратура.

Но прокурорите са сега реши да не предприема повече действия.

Говорител каза: „CPS има задължението да взема справедливи и безпристрастни правни решения въз основа на доказателствата, предоставени ни от полицията. Разгледахме наличните доказателства и стигнахме до заключението, че нашият правен тест за наказателно преследване не е изпълнен.“

Полицията в Есекс каза, че жалбоподателят е бил актуализиран след решението на CPS.

Тежкият подход< /h2>

Помощник-началник полицай Глен Павелин каза: „Ние разследваме престъпления, за които ни се съобщава, без страх или благоволение.

„Това означава, че понякога се сблъскваме с твърдения за престъпления, когато хората имат силно противоположни възгледи, но ролята на полицията е да остане безпристрастна и да разследва обвиненията, отправени към нас.“

„Нашата работа е да подкрепяме жертвите, да разследваме твърденията за престъпления, да гарантираме, че следваме всички разумни линии на разследване, интервюираме заподозрени и свидетели и да представи доказателствата на CPS, за да изгради случай за наказателно преследване.“

Наемодателите Бенис и Крис Райли се оказаха въвлечени в расистка буря, тъй като твърдяха, че реакцията, предизвикана от куклите, ги е принудила да затворят кръчмата през май.

Кампания за истински ейл (CAMRA) премахна кръчмата от своя Ръководство за добра бира и пивоварите Heineken и Carlsberg им казаха да спрат да сервират нейното светло бира.

Компанията за поддръжка Innserve също отказа да работи на обекта и сградата беше вандализирана на 16 април, което предизвика ново полицейско разследване.

Но полицията в Есекс беше разпитана за предполагаемия си груб подход.

Министърът на вътрешните работи Суела Съобщава се, че Брейвърман не е била впечатлена от действията на полицията и е изложила възгледите си „много ясно“ на полицията, тъй като източник от вътрешното министерство каза, че служителите „не трябва да се забъркват в този вид глупости“.

Есексската полиция отрече Г-жа Брейвърман беше „свързана директно“ относно инцидента.

„Полицията го съсипа“

Г-жа Райли каза, че е изложила колекцията от кукли, очевидно дарена от покойната й леля и клиенти, в продължение на почти 10 години, преди да бъдат отстранени от полицията.

Тя каза, че е била подадена жалба до полицията през 2018 г., но по този повод не са били предприети действия.

В Мей, тя каза на клиентите, че тя и съпругът й са решили да се пенсионират и да се преместят в дома си в Турция след 17 години зад бара в Грейс.

„Вече ми стига. Ядосан съм, раздразнен и разстроен, ако полицията беше оставила нещата на мира, нямаше да сме в тази ситуация и щяхме да си вървим. Но полицията го съсипа“, каза тя пред Thurrock Nub News през май.

„Ще ми липсва кръчмата и хората, имахме толкова много смях и толкова много щастливи моменти. Винаги сме имали добра кръчма. Това е болезнено и знам, че много от клиентите ми плакаха днес, аз плаках. Боли, прекарах 17 години от живота си тук. Да затворя тези врати тази вечер ще разбие сърцето ми.“

Собствениците Admiral Taverns казаха, че искат да отворят кръчмата под ново ръководство.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР