Мистерията с международната на министър-председателя Кирил Петков се заплита, научи

...
Мистерията с международната на министър-председателя Кирил Петков се заплита, научи
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Външно в шок от новината за командировката на Кирил Петков - не знаят къде ще ходи премиерът

Мистерията с интернационалната на министър-председателя Кирил Петков се заплита, научи организация ПИК. Източници на медията ни във министерство оповестиха, че ръководеното от Теодора Генчовска ведомство не знае за никакви идни пътувания на премиера на следващия ден и е останало учудено от появилата се информация.

. Първоначално се смяташе, че той ще се яви на парламентарен надзор и ще дава отговор на депутатски въпроси, само че по-късно стана ясно, че е изпратил публично писмо до Народното събрание, че е в интернационална командировка.
свързани новини31870преди 48 минути
Предполагаше се, че министър председателят ще пътува за Северна Македония за общо честване на 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев, само че по-късно стана ясно, че българската делегация ще е ръководена от външния ни министър Теодора Генчовска.

От пресцентъра на Министерски съвет също към този момент не разясняват тематиката, като споделиха само, че нямат информация за идно пътешестване на Петков.

Официално от Министерството на външните работи оповестиха пред ПИК, че не могат да отговорят на въпросите си знаят ли за идната интернационална на премиера. От пресцентъра на помолиха да изпратим документално въпросите си на имейл, като не прецизираха дали отговорите ще бъдат изпратени през днешния ден. Медията ни въпреки всичко пусна своите питани, като до публицистичното привършване на материала отговор не сме получили.

Неофициално нашите източници във Министерството на външните работи обаче обявиха, че ведомството не знае за никаква интернационална командировка. Информацията в допълнение заплита мистерията към Кирил Петков, защото тъкмо министерство дава отговор за формалните пътувания и визити на представителите на държавното управление.

Предвид информацията, че министър председателят на следващия ден ще е в интернационална командировка, звучи неуместно за това да не е известено повереното на Теодора Генчовска министерство. Едва ли то занапред ще бъде известено, защото за публични пътувания и визити е належащо повече време те да бъдат готови.

Така обстановката към Петков се заплита още повече и към този миг никой не дава публична информация къде ще върви министър председателят и излъгал ли е депутатите, че е в интернационална командировка, с цел да не се яви на парламентарен надзор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР