Мистерията на самотният питон, който снесе яйца …Възрастна женска змия,

...
Мистерията на самотният питон, който снесе яйца …Възрастна женска змия,
Коментари Харесай

Мистерията на самотният питон, който снесе яйца

Мистерията на самотният питон, който снесе яйца …Възрастна женска змия, която не е била покрай мъжки образец от 15 години, необяснимо е снесла яйца (HiddenTruth.site).

 Змията със своите яйца в зоопарка на Сейнт Луис
Змията със своите яйца в зоопарка на Сейнт ЛуисПитонът, който на 62-годишна възраст, се счита за най-старата известна змия в плен. Тя живее в зоологическата градина в Сейнт Луис (Saint Louis), където е останала изолирана от други змии за повече от десетилетие.От седемте яйца, три са сложени в развъдник, две са употребявани за генетично взимане на проби, а другите две не са оживели.Четете още: Генно модифицирани комари са пускани от дълго време (видео)Смята се, че оживелите яйца могат да се излюпят в границите на един месец.Не е ясно тъкмо по какъв начин този женски питон е снесла яйца, макар че е изолирана. Но, не е и нечувано питоните да се развъждат безполово или да съхраняват сперматозоиди за дълги интервали от време.
Учените се надяват, че генетичното взимане на проби ще разкрие коя от тези две благоприятни условия е най-вероятна.Едно е несъмнено – питонът, който е прочут единствено като 361003, е най-старата змия в историята, която в миналото е снасяла яйца, което я прави рекордьорка по един или различен метод.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР